Танспортна фирма Варна
UCT FREIGHT LTD

Посредством установяване на дългосрочни отношения и предоставяне на комплексни логистични услуги UCT FREIGHT LTD се стреми да бъде предпочитан партньор в сферата на транспорта, спедицията и логистиката. Насърчаваме креативно мислене и проактивно поведение сред нашите служители, с цел предлагане на гъвкави решения в съответствие с бизнес целите на нашите клиенти.

В резултат от успешното развитие на UCT FREIGHT LTD в международния транспорт и установените контакти с водещи превозвачи и спедиторски фирми, фирмата предлага на своите клиенти гъвкави транспортни решения. Съдействаме им да се справят с предизвикателствата на превоза на карга до всяко летище/пристанище по света, обработваме техните входящи товари, представляваме ги пред митническите власти, доставяме спешно товарите им до посочен адрес в България.

Нашите клиенти печелят от работата си с нас като спестяват време и средства и увеличават ефективността на веригата си за доставки.В наше лице Вие можете да бъдете сигурни, че ще намерите надежден и коректен партньор, на когото можете да разчитате.

Чрез участие в глобална мрежа от карго агенти в над 200 страни по света, UCT FREIGHT LTD гарантира надежна и сигурна доставка на товари от врата до врата, в максимално кратки срокове и на най-конкурентни цени.

Надежден партньор за всички транспортни решения.

транспорт по въздух

Нещата в които сме изключително добри

Дългогодишният и разнообразен професионален опит, който сме натрупали обезпечава безкомпромисно качество на транспортните услуги, които предоставяме.

избор на транспорт

Избор на най-подходящия транспорт за вашите стоки и допълнителни услуги.

спазване на срокове

Ние гарантираме, че вашите стоки ще пристигнат навреме без никакви повреди.

изгодни оферти

Избор на най-оптималната оферта за качествен транспорт на товари.

индивидуален подход

Ние сме напълно наясно от какво има нужда клиента за транспорт.

Нашата мисия

Превозваме бизнеса – вашият успех, нашето призвание.

Нашата мисия е да предоставяме надеждни, безопасни и ефективни транспортни решения, които надминават очакванията на нашите клиенти. Ние се стремим да бъдем лидер в транспортната индустрия, като поставяме акцент върху качеството на услугите, иновациите и устойчивото развитие.

Ние се развиваме непрекъснато, за да гарантираме оптимално управление на логистичната верига и постоянен напредък в нашата дейност за гаранция на вашето утре.

Вярваме, че чрез стремеж към непрекъснато повишаване на качеството, внедраване на иновации и устойчиво  усъвършенстване можем да бъдем водещи в индустрията и да насърчаваме растежа и успеха на нашите клиенти и партньори.

UCT FREIGHT LTD – Транспортни решения! За контакти: 0893 31 22 22

Нашите клиенти са уверени и спокойни при съвместната ни дейност!